Ерлинг Холанд с признание след като отново се развихри за Манчестър Сити


Ерлинг Холанд с признание след като отново се развихри за Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2003 0

Суперзвездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд призна, че гледането на други играчи да вкарват голове на Световното първенство по футбол, докато си е седял у дома, само го е мотивирало повече за остатъка от сезона. Страната на му не успя да се класира за турнира и в резултат на това 22-годишният играч не можеше да направи нищо повече от това да поддържа добрата си форма и да гледа действието, което се развива по телевизията - нещо, което очевидно го подразни.

Притеснително за защитниците на Висшата лига , Холанд изглежда се върна към клубните въпроси, играейки така, сякаш има какво да доказва. Нападателят отбеляза три гола в първите си два мача отново в цветовете на Сити: един срещу Ливърпул в Карабао Къп и два срещу Лийдс в лигата.

Двубоят срещу тима на Джеси Марш беше особено впечатляващ и постави значителна светлина между Сити и техните опоненти по време на победата с 3:1 далеч от дома.

След мача Холанд разказа за разочарованието си от неучастието на Световното първенство и отказа да коментира каква е целта му за брой отбелязани голове през този сезон, като бившият играч на Борусия Дортмунд сензационно вече е на 20 в само 14 лига игри.

" Имам цел, но не мога да я кажа. Току-що казах в съблекалнята, че можех да вкарам пет, но най-важното е, че спечелихме", каза той пред Amazon Prime." Трябва да преследваме Арсенал . Можех да вкарам още няколко, но такъв е животът и трябва да тренирам повече. Бях си вкъщи, малко ядосан, че не съм бил на Световното първенство. Презаредих батериите си. Гледането на други хора да вкарват, за да спечелят игри на Световното първенство, ме задейства, мотивира и раздразни. По-гладен съм от всякога.", завърши голмасторът на Висшата лига. 

А ето какъв интересен рекорд записа вратарят на Манчестър Сити срещу Лийдс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички