Тен Хаг успокои феновете на Манчестър Юнайтед със страхотна новина за четирима


Тен Хаг успокои феновете на Манчестър Юнайтед със страхотна новина за четирима
Снимка: Getty Images

1235 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, успокои привържениците на "червените дяволи" в навечерието на Коледа с новината, че четири от ключовите футболисти на тима остават на "Олд Трафорд".

Става въпрос за Маркъс Рашфорд, Диого Далот, Фред и Люк Шоу, на които са били задействани клаузите за удължаване на договорите с една година, съобщи нидерландския специалист, по думите на който тимът ще трябва да започва с печеленето на трофеи.

Всички тези играчи бяха в последната година от договорите си, но имаха опция да удължат договорите си с 12 месеца, която ще бъде активирана.

"Да, мога да го потвърдя", заяви Тен Хаг пред уебсайта на клуба в откъс от интервю, което ще бъде публикувано във вторник.

"Щастливи сме, защото отборът върви в правилната посока и тези играчи имат огромен принос в тази посока. Искаме да се развиваме, искаме да подкрепяме тези играчи и искаме те да продължат в нашия процес.

И така, затова стигнахме до тези решения, сигурен съм, че са правилните решения. Искаме да изградим отбор за бъдещето, така че за по-дълго време и тези играчи трябва да бъдат част от него", допълва нидерландецът.

Друг футболист, който е в подобна ситуация е стражът на "червените дяволи" - Давид де Хеа, за който Тен Хаг изрази надежди още през октомври, че ще остане в клуба. Той обаче още не е постигнал споразумение с ръководството.

Вижте изумителното попадение на Рашфорд по време на последния мач на Манчестър Юнайтед! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички