"Come home, baby!" - надъхват Джуд Белингам да заиграе в Манчестър Юнайтед


"Come home, baby!" - надъхват Джуд Белингам да заиграе в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1311 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд, призова звездата на Англия и Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, да откаже офертите на останалите европейски грандове и да заиграе на "Олд Трафорд".

Фърдинанд за момент се превърна в представител на "червените дяволи" в интервю, приканвайки 19-годишния полузащитник да пренебрегне други заинтересовани клубове и да направи "Олд Трафорд" свой дом.

"Белингам беше феноменален на световното първенство. Той има огромен прогрес, все още има място за подобряване, но той абсолютно повлия на игрите в Катар, носейки екипа на "трите лъва", както никога не сме виждали тийнейджър да прави за Англия. Манчестър Юнайтед, доведете го тук. Направи "Олд Трафорд" свой дом, Джуд", каза Фърдинанд за канала "Vibe With Five".

"Ела и промени начина на мислене на клуба, помогни за неговото връщане на върха - там където той трябва да бъде! Джуд развяваше знамето в чужбина, свърши си и работата си в Германия, време е да се прибереш у дома, бейби", добави още Рио.

Белингам, който впечатли с цветовете на Англия на Световното първенство по футбол през 2022 г., е "ухажван" от някои от най-големите отбори в света. Манчестър Юнайтед от дълго време следи Белингам. Най-различни източници твърдят, че през лятото на 2023 година младокът може да се превърне във футболист на "дяволите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-интересното от клубния футбол до края на 2022 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички