Първият мач на Юнайтед след ерата на Роналдо: най-добрият гол на тима за сезона падна (ВИДЕО)


Първият мач на Юнайтед след ерата на Роналдо: най-добрият гол на тима за сезона падна (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6802 0

Първият официален мач за Манчестър Юнайтед след края на кариерата на Кристиано Роналдо като футболист на тима бе за Купата на Лигата. "Червените дяволи" се справиха след победа с 2:0 над Бърнли. Попаденията бяха дело на Кристиан Ериксен и Маркъс Рашфорд.

Направи впечатление обаче, че попадението на английския национал бе такова, каквото не сме виждали от сериозно време насам от арсенала на някой играч на Юнайтед. То падна през второто полувреме - в 57-ата минута.

Рашфорд взе топка дълбоко в собственото си поле и пробяга около 55-60 метра с топката в крака, накрая показа техника на скорост срещу противников футболист, преди безпощадно да я изпрати в мрежата и да не остави шансове на вратаря (можете да видите попадението по-долу в материала).

Това затвърждава мненията, че всъщност Рашфорд се намира в много добра форма - това бе показано и на Световното първенство по футбол. Там атакуващият футболист на Юнайтед бе резерва, но въпреки това се отчете с попадения. Една от критиките към Гарет Саутгейт бе именно заради това, че Рашфорд не е получил повече игрово време въпреки головете си.

Вижте и как пас на Фернандеш от световно ниво бе в основата на първия гол на Юнайтед след Мондиал 2022 (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички