"Не можем да повярваме"! В Ливърпул изключително развълнувани от трансфера на Коди Гакпо


"Не можем да повярваме"! В Ливърпул изключително развълнувани от трансфера на Коди Гакпо
Снимка: Getty Images

1612 0

Бившият полузащитник на Ливърпул - Дани Мърфи, сподели вълнението си от последния трансфер на клуба. Мърсисайдци официализираха привличането на нидерландската звезда Коди Гакпо през зимния трансферен прозорец.

23-годишният талант привлече вниманието на много тимове с "блестящите" си изяви, а страхотното му представяне на Световното първенство в Катар с 3 гола в 5 мача предвеща следваща голяма стъпка за него. И тя стана факт - Гакпо е част от един от най-големите клубове в света. 

Именно тази новина екзалтира феновете на "червените", сред които именно и Мърфи. Той потвърди първоначалните информации, че защитникът на тима и сънародник на Гакпо Върджил ван Дайк е изиграл ключова роля за трансфера.

"Вижте, мисля, че Върджил ван Дайк е имал пръст в това. Смятам, че той му е "прошепнал" какъв страхотен клуб е това. Всеки фен на Ливърпул, който не знае за него или не го е гледал много, трябва да бъде развълнуван", коментира Мърфи пред "Ютуб" канала на Рио Фърдинанд, продължавайки.

"Аз съм много развълнуван. Нуждаехме се отчаяно от това, особено след контузиите на Жота и Диас. Все още съм в шок. Говорих с мои приятели в клуба и те още не могат да повярват, че идва. Това е просто едно страхотно попълнение в момент, в който Ливърпул имаше нужда от малко импулс", допълни още той.

Ето с кого планира да замести Гакпо вече бившият му клуб ПСВ Айндховен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички