Ерик тен Хаг: Осъзнаваме загубата на Кристиано Роналдо, търсим достоен заместник


Ерик тен Хаг: Осъзнаваме загубата на Кристиано Роналдо, търсим достоен заместник
Снимка: GettyImages

1542 0

В Манчестър Юнайтед осъзнават загубата на Кристиано Роналдо. Това сподели треньорът на тима Ерик тен Хаг, който заяви, че клубът гледа единствено за качествени негови заместници.

Един от най-великите футболисти в историята разтрогна с гранда от Висшата лига след поредица от скандали помежду им. Чашата преля, когато португалецът съсипа от критики всички по високите етажи в клуба с интервю пред журналиста Пиърс Моргън.

"Осъзнаваме, че загубихме нападател, така че трябва да намерим друг. Трябва обаче да бъде точният, който ще внесе нужното качество в отбора, а не само да прибавяме футболисти. Критериите са високи в Манчестър Юнайтед", коментира специалиста преди двубоя срещу Нотингам във вторник (27.12) от 22:00 ч. 

"Осъзнаваме и че трябва да вкарваме повече голове. Трябва да подобрим много неща. Създадохме много положения (при победата над Бърнли с 2:0 на Карабао Къп), но трябва да бъдем по-решителни", допълни още той.

Юнайтед има реализирани най-малко попадения от топ 7 отборите във Висшата лига. Възпитаниците на Тен Хаг вкараха 20 гола в 14 мача до момента, което е на половина от градския съперник Манчестър Сити.

Ето за какъв сериозен трансфер се готвят в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички