Гакпо си пада по блондинки: Сексапилната Ноа, която топли сърцето на Коди (ГАЛЕРИЯ)


Гакпо си пада по блондинки: Сексапилната Ноа, която топли сърцето на Коди (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Instagram / колаж на SportLive

3262 0

Трансферът на Коди Гакпо в Ливърпул изненада мнозина, но пък той вече е факт. Мърсисайдци изпревариха Манчестър Юнайтед, който се считаше за фаворит за привличането на национала на Нидерландия още от миналото лято, но така и не плати исканата сума за него.

Гакпо се очаква на "Анфийлд", където да премине медицински прегледи и веднага да започне подготовка с отбора на Юрген Клоп, който се намира в много натоварен цикъл от мачове. Заедно с Гакпо на Острова се очаква да акостира и неговата половинка Ноа ван дер Биж.

От Того до Ливърпул: Ученикът на Ван Нистелрой, който взриви Мондиал 2022 (ВИДЕО)

Британските таблоиди не закъсняха с "преглед" на нежната половинка на новата звезда във Висшата лига. За Ноа се знае, че е заедно с Гакпо от 2020 година. Тя завършва "мениджмънт" в Университета по приложни науки в Avans.

Русокосата красавица е активна и в социалните мрежи, откъдето може да се види, че обича да обикаля екзотични дестинации като Монако, Ибиса, Сен Тропе. Двамата с Гакпо често публикуват снимки заедно и не крият любовта си от публичния свят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички