Бивш играч на Сити избухна в сълзи след Ливърпул - Арсенал: Обясниха защо (СНИМКА)


Бивш играч на Сити избухна в сълзи след Ливърпул - Арсенал: Обясниха защо (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4032 0

Арсенал изпусна аванс от два гола на "Анфийлд" срещу Ливърпул и в крайна сметка завърши при равен резултат 2:2. Това пък ще позволи на Манчестър Сити да се приближи на три точки от "артилеристите" в голямата борба за титлата.

"Топчиите" можеха и да загубят, но Рамсдейл изигра много силен двубой. Те пуснаха изравнителен гол три минути преди края на редовното време. Тогава с основна вина за това бе крайният бранител Олександър Зинченко.

Трент Александър-Арнолд промуши топката между краката му, за да навлезе опасно в наказателното поле и да комбинира със свой съотборник. Секунди след това украинският бранител бе заменен от Киърън Тиърни.

Камерите пък уловиха Зинченко, който не сдържа сълзите си. По информация на talkSPORT те били предизвикани от факта, че той съжалил много за гола си. Украинецът си помислил как това може да лиши отбора му от точките, а и от нещо повече в борбата за титлата.

След Ливърпул - Арсенал пък Юрген Клоп бе разгорещен и направи любопите коментар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички