Неочакван скок! Европейски гранд пожела да си върне неубедителния Филипе Коутиньо?


Неочакван скок! Европейски гранд пожела да си върне неубедителния Филипе Коутиньо?
Снимка: Getty Images

10113 0

Бившата звезда на Ливърпул и Барселона - Филипе Коутиньо, бива свързван с потенциално изненадващо преминаване в един от бившите си клубове.

Бразилският техничар може да се озове в Интер по време на летния трансферен прозорец, съобщава "Inter Live". За да се случи това обаче "нерадзурите" по всяка вероятност ще трябва да платят за правата му. Неговият договор с Астън Вила изтича през 2026-а година. "Transfermarkt" го оценява на около 15 млн. евро.

Коутиньо в цифри

Коутиньо има 22 мача през сезона до момента с екипа на "виланите", в които записва 1 гол. Това обаче е далеч от нивото, което той показваше в най-силните си години.

С екипа на Ливърпул той има на сметката си 54 гола и 45 асистенции в 201 мача, които го превърнаха в един от най-обещаващите таланти в световния футбол. За каталунците той беляза спад в представянето си, записвайки 25 попадения и 14 голови подавания в 106 срещи преди да бъде отдаден под наем в Байерн Мюнхен.

По време на периода си в италианския гранд Коутиньо вкара 5 пъти и стана автор на 4 асистенции в 47 мача. В момента обаче той е далеч от тези цифри, което е и причината в Астън Вила да се оглеждат за желаещи правата му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички