Съотборник на Марсиал му лепна прякора „Френския Роналдо“


Съотборник на Марсиал му лепна прякора „Френския Роналдо“
Снимка: Gulliver/GettyImages

1933 0

Във вчерашната вечер нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал реализира три попадения при победата на „червените дяволи“ срещу Шефилд Юнайтед с 3:0. Това бе първи хеттрик в професионалния футбол за французина.

След срещата 24-годишният играч бе много доволен от постигнатото и се похвали с публикация в Инстаграм. „Щастлив съм, че вкарах първия си хеттрик“, написа Марсиал в социалната мрежа. Съотборникът му Хуан Мата побърза да коментира, като го сравни с бившия нападател на тима Кристиано Роналдо и го нарече „Френския Роналдо“.

А иначе вчерашният хеттрик на Антони Марсиал беше първи за Манчестър Юнайтед в първенството от 7 години. Последният футболист, който вкара 3 попадения с червената фланелка във Висшата лига преди французина, беше Робин ван Перси, който се разписа на три пъти във вратата на Астън Вила през 2013-та година. С вчерашната победа Юнайтед се доближи на две точки от 4-тия Челси, който играе тази вечер срещу отбора на Манчестър Сити. А ето кой футболист се похвали, че има голяма заслуга за трансфера на Марсиал в Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички