Интер набеляза заместника на Лаутаро Мартинес


Интер набеляза заместника на Лаутаро Мартинес
Снимка: Gulliver/GettyImages

4422 0

Отборът на Интер е набелязал нападателя на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал за потенциален заместник на Лаутаро Мартинес. 22-годишният Мартинес е обект на интерес от доста клубове в Европа, след като отбеляза 16 гола във всички турнири до момента през сезона и заформи впечатляващ дует в атака с Ромелу Лукаку.

Антонио Конте вече се подготвя за периода без аржентинеца в клуба и е набелязал няколко играча за негови заместници. Според „Гадзета дело Спорт бившият наставник на Челси е заявил, че трансферна цел номер едно е Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед. Французинът прави добра кампания на „Олд Трафорд“, като за момента има 16 гола и 5 асистенции в 34 мача за „червените дяволи“. Въпреки че понякога играе на левия фланг, Марсиал е използван главно като централен нападател и заместник на напусналия именно в посока Интер Ромелу Лукаку.

От Манчестър Юнайтед обаче надали имат особено желание да се разделят с 24-годишния французин. Ако Интер не успеят с привличането на Марсиал, „нерадзурите“ ще се насочат към Тимо Вернер от РБ Лайпциг или Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал. А ето с какво постижение наскоро се прочу Антони Марсиал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички