Солскяер: Матич заслужава нов договор с Манчестър Юнайтед


Солскяер: Матич заслужава нов договор с Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1252 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че халфът Неманя Матич се наслаждава на един от най-добрите си периоди в кариерата през последно време. Сръбският национал е на път да подпише нов договор с „червените дяволи“, след като настоящият му контракт на „Олд Трафорд“ изтича през лятото на следващата година.

Във вчерашния ден 31-годишният полузащитник отново блесна при победата с 3:0 над Шефилд Юнайтед и норвежкият наставник смята, че тимът трябва да му предложи нов договор в близко бъдеще. „Неманя се наслаждава на един от най-силните си периоди в кариерата. Той направи много добра подготовка и днес диктуваше играта, неговият опит беше много ценен за нас. Много се радвам, че виждаме това лице от Неманя и той ще бъде много важен за нас. Разбира се, всичко зависи от неговото представяне и от това, дали той иска да остане в отбора, но за момента той е в страхотна форма“, заяви Оле Гунар Солскяер пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Неманя Матич се присъедини към „червените дяволи“ през 2017-та година от Челси, където спечели два пъти титлата във Висшата лига. За Манчестър Юнайтед той има 111 мача, но не винаги попадаше в сметките на треньорите на „Олд Трафорд“. А ето кой критикуван напоследък футболист бе защитен от Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички