Бербатов: Още си чакам комисионата за трансфера на Марсиал в Юнайтед


Бербатов: Още си чакам комисионата за трансфера на Марсиал в Юнайтед
Снимка: БГНЕС

3085 0

Бившият български национал Димитър Бербатов сподели, че има голяма заслуга за трансферна на Антони Марсиал от Монако в Манчестър Юнайтед. Бербатов бе съотборник с френския нападател в Монако, преди той да премина на "Олд Трафорд" през 2015 година срещу 36 милиона паунда.

"Главният скаут на Юнайтед ми се обади и ме попита: Бербс, наблюдаваме едно момче, Марсиал, и искахме да те попитаме какво мислиш. Казах му, че той е страхотен, може да прави невероятни неща. Може да стане голям футболист, само има нужда някой да го наставлява на терена. Разбира се, все още си чакам комисионата", пошегува се бившият стрелец на "червените дяволи" в интервю пред TalkSport. "Не мисля, че хората го оценяват подобаващо. Надявам се той да продължи да се развива в правилната посока", допълни той.

Бербатов призна, че периодът му при монегаските е бил много приятен за него. "Изкарах си страхотно в Монако. Когато отидох там, Клаудио Раниери бе треньор, а те имаха страхотен отбор - Марсиал, Хамес Родригес, Фабиньо, Рикардо Карвальо, Радамел Фалкао, Даниел Субашич. Тогава бях на 33 години и на първата и тренировка тези момчета започнаха да летят покрай мен", сподели той. А кои са идеалните 11 на Димитър Бербатов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички