Бащата на Фати: Всеки, който напусне Барса, след това иска да се върне


Бащата на Фати: Всеки, който напусне Барса, след това иска да се върне
Снимка: Getty Images/Gulliver

1018 0

Бащата на младата звезда на Барселона Ансу Фати отрече слуховете, които свързват неговия син с трансфер в Манчестър Юнайтед. В последно време се появи информацията, че „червените дяволи“ подготвят оферта през лятото за Фати, който в момента се наслаждава на силен дебютен сезон на „Камп Ноу“.

Бащата на таланта Бори Фати обаче е убеден, че синът му ще остане в Барселона и през следващата година, като добави, че не е чул нищо съществено около потенциален негов трансфер във Висшата лига. „Ансу не може да бъде титуляр в Барселона в момента. Винаги съм бил щастлив, че синът ми е в Барса, не знам нищо за Манчестър Юнайтед. Ансу и аз се чувстваме добре в Барселона. Всеки, който напусне Барса, след това иска да се върне“, заяви бащата на Фати пред ‘Cardena Ser’.

17-годишният талант направи дебюта си за първия отбор на каталунците миналия август и оттогава е успял да запише 26 мача във всички турнири, в които е реализирал 6 гола. А ето по кой показател Ансу Фати е на първо място в тима на Барселона през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички