Страхотни новини за Манчестър Сити преди решаващите мачове във Висшата лига


Страхотни новини за Манчестър Сити преди решаващите мачове във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1222 0

Само седем мача преди края на сезона във Висшата лига действащият шампион Манчестър Сити оглавява класирането и изцяло от него зависи дали ще пусне лидерското място. След равенството 2:2 на "Етихад" срещу Ливърпул "гражданите" запазиха разлика от 1 точка между двата тима, която е достатъчна за трофея, стига тимът да спечели оставащите си мачове.

Хосеп Гуардиола разполага с достатъчно широк и класен състав, за да се справи с предизвикателството да спечели седем поредни мача. Последните новини на "Етихад" пък също са в негова полза, тъй като много важен играч се възстанови от контузия, вече тренира с отбора и съвсем скоро може да се завърне в игра.

Става въпрос за централния бранител Рубен Диаш, който страдаши от мускулна травма в последния месец. Той обаче вече се завърна към тренировки със съотборниците си в Сити и дори се очаква да бъде на линия за предстоящия мач-реванш срещу Атлетико Мадрид от 1/4-финалите на Шампионска лига.

Друга звезда на Манчестър Сити пък даде категоричен отговор може ли нещо да спре отбора за титлата във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички