"Този никога не е гледал футбол" - фенове се шегуват с Джейк Пол след прогнозата му за Манчестър Сити - Ливърпул


"Този никога не е гледал футбол" - фенове се шегуват с Джейк Пол след прогнозата му за Манчестър Сити - Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

5140 0

Ютуб звездата - Джейк Пол, напоследък набра популярност в боксовите среди с изявите и скандалния си характер. 25-годишният англичанин очевидно е започнал да се интересува и от футбол. В своя профил в Туитър, звездата се опита да направи прогноза за предстоящия мегасблъсък във Висшата лига между Ливърпул и Манчестър Сити на "Етихад".

Двата отбора се впуснаха в жестока битка за първото място, завършила с 2:2. Милиони фенове по света очакваха срещата, а изненадващо с коментар преди нея реши да се включи и самият Пол.

Първоначалната публикация на англичанина обаче получи множество подигравателни коментари и бе изтрита от него. Малко по-късно, той се завърна с нова такава.

"Ман. Сити срещу Ливърпул - не е сигурно. Сити разполага с невероятни фенове, но Ливърпул е огън в момента. Поставям залога си на "червените" и Мо Салах", написа Пол в профила си.

Постът предизвика стотици коментари на потребители относно определението на феновете на "небесносините" като "невероятни". 

"Никога не съм мислил, че ще дойде денят, в който Джейк Пол ще туитва за футбол. Разбираш, че Пол никога не е гледал футбол в живота си, когато твърди, че главното нещо, което Сити, има са феновете. Първо пише, че имат невероятни фенове, после го променя, че са домакини, леле", гласяха само част от отговорите на феновете. 

Във втората си публикация, английският ютубър замени твърдението за невероятните фенове на Сити с факта, че отборът е домакин.

Голямата уста на Джейк Пол обеща "голям" побой над Конър Макгрегър в евентуален мач между двамата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички