Стивън Джерард разкри дали Коутиньо ще остане за постоянно в клуба


Стивън Джерард разкри дали Коутиньо ще остане за постоянно в клуба
Снимка: Getty Images

1517 0

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард коментира бъдещето на Филипе Коутиньо, който играе в състава под наем от Барселона. Ако тимът от Бирмингам иска да го привлече за постоянно, трябва да плати сумата от 40 млн. евро, която е заложена в клаузата му за откупуване. Бразилецът вече има четири попадения и три асистенции в 11 мача във Висшата лига.

"Сега не е моментът да говорим за цифри и суми. След края на сезона ще има повече яснота. Това, което собствениците направиха до момента за този клуб, е феноменално по отношение на подкрепата. Не мисля, че това нещо ще се промени, защото предвид комуникацията, която имаме, те са много амбициозни и искат да печелят мачове, както и аз", заяви Джерард.

"Поехме отбор на 16-о място в лигата и се справихме много добре, за да заемем сигурна позиция. Имахме възможности да отидем и да заемем позиции над нас, но лигата е трудна. В момента има разлика с отборите над нас", завърши той. 

Собствениците на клуба Насеф Савирис и Уес Идънс са инвестирали почти 350 милиона евро от 2019 г. насам и искат да изведат клуба на следващо ниво. Отбор от Висшата лига също следи ситуацията около Коутиньо и е готов да го вземе в редиците си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички