Нюкасъл изкушава Филипе Коутиньо с 1 милион евро бонус


Нюкасъл изкушава Филипе Коутиньо с 1 милион евро бонус
Снимка: Getty Images

2123 0

Откакто Нюкасъл бе закупен от Публичния инвестиционен фонд (ПИФ) в Саудитска Арабия, името на отбора се свързва с редица футболисти от световна класа. Отскоро и Филипе Коутиньо влиза в плановете на „свраките“.

От Нюкасъл мислят да влязат в битката за оценявания на близо 20 милиона евро нападател. Управата на клуба ще опита да примами бразилеца с 1 милион евро бонус при евентуално подписване с тях. Мениджърът на тима Еди Хау не е криел никога симпатиите си към бразилеца и със сигурност ще се радва да го има в състава си.

В момента Коутиньо се състезава за Астън Вила, под наем от Барселона, но наставникът на "виланите" Стивън Джерард ще иска да го привлече за постоянно през лятото. Бирмингамци са готови да извадят 33 милиона евро за услугите му. Нюкасъл обаче вече са започнали с проучванията за футболиста и се очаква да се борят до последно за него, твърди испанското издание Sport.

Самият нападател заяви, че се чувства изключително щастлив на „Вила Парк“ и иска да остане там за по-дълго. Друг отбор, чиито цветове иска да защитава на Острова, е Арсенал. Дали обаче ще бъде способен да откаже на апетитния бонус на „джордитата“?

С присъединяването си към Стиви Джи и компания през януари Коутиньо се намира в страхотна форма. До момента е записал 4 попадения и 3 асистенции в 10 мача във Висшата лига и бързо се превърна в любимец на феновете на Вила.

Ако евентуално заиграе за Нюкасъл, Коутиньо ще може да си партнира и с друга звезда, която е трансферна цел на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички