Става грубо: Легенда на Манчестър Юнайтед отсече, че Фернандеш вече е проблем (ВИДЕО)


Става грубо: Легенда на Манчестър Юнайтед отсече, че Фернандеш вече е проблем (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1849 0

Манчестър Юнайтед отново разочарова и не успя да победи в английската Висша лига, след като завърши при равенство 1:1 срещу Саутхемптън, въпреки че поведе в резултата. Това породи нова доза солидни критики върху някои от лидерите в отбора.

Легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс дори си позволи доста грубо изказване спрямо полузащитника Бруно Фернандеш. Скоулс отсече, че Фернандеш вече става проблем за Юнайтед. Той не спести критики и за мениджъра Ралф Рангник.

"Рангник опита да стартира със схема 4-3-3, като Скот бе по-назад, а Фернандеш и Погба играха по-високо по терена. Тогава той върна назад Погба и бутна Фернандеш още по-високо по терена, мисля, че Фернандеш става проблем.

Колкото и да е талантлив, когато тъкмо дойде в Англия той вкарваше толкова много добри голове, правеше толкова много асистенции, беше по цялото игрище" - сподели Сколс.

Фернандеш премина в Юнайтед от Спортинг Лисабон през януари месец на сезон 2019/20, като отбеляза 12 попадения в 22 мача в първите си шест месеца в клуба. Вторият му сезон също бе отличен и имаше 28 гла за 58 срещи. Неговият клуб обаче се мъчи страшно много през този сезон и по този начин Юнайтед продължи с константно посредственото представяне и пак се издъни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички