Какво се случва с Кристиано? Роналдо с най-големия пропуск на сезона! (ВИДЕО)


Какво се случва с Кристиано? Роналдо с най-големия пропуск на сезона! (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

7814 0

5-кратният кавалер на "Златната топка" Кристиано Роналдо продължава с головата си криза, а явно дори играч с неговата психика е способен да се поддаде на критики, както и да позволи самочувствието му да не е на обичайното ниво. 

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед направи един от най-сериозните си пропуски през сезона, а може би и изобщо в кариерата си, след като пропусна много, много чисто положение в мача срещу САутхямптън. 

Още в 6' най-великият голмайстор за всички времена получи страхотен шанс да се разпише. Той беше изведен на скорост от Джейдън Санчо сам срещу вратаря, като още с първото си докосване той чукна топката покрай стража на "светците". 

Голямата грешка на CR7 в случая обаче е, че изобщо не погледна към вратата на съперника. Обикновено Роналдо е изключително хладнокръвен в наказателното поле на противника и винаги запазва самообладание. В този момент обаче той не отлепи поглед от топката, вероятно за да нанесе прецизен удар. 

Това обаче му изигра много лоша шега. Ударът му действително беше точен, но изключително слаб. Топката се търкаляше бавно по тревата и това позволи на защитник спокойно да изчисти, и то на няколко метра пред вратата - непростимо изпълнение от страна на Кристиано. Заради тази ситуация той със сигурност ще получи поне толкова критики, колкото получи Роналдо за също толкова фрапантен пропуск преди седмица (подробности в линка). 

Ето и видео от ситуацията: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички