Де Хеа отчаян: Някой е проклел Манчестър Юнайтед


Де Хеа отчаян: Някой е проклел Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1504 0

Титулярният вратар на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа вярва, че някой е проклел клуба. Причината за това са постоянните проблеми на "Олд Трафорд" и фактът, че отборът от доста време не е печелил голям трофей, въпреки качеството в състава.

Испанският страж е в английския гранд от 2011 година насам и беше свидетел на поредица от възходи и падения под ръководството на различни мениджъри, след като легендата сър Алекс Фъргюсън се пенсионира през 2013 година.

"Мисля, че някой е наложил проклятие над нас или нещо подобно. Истината е, че не знам какво се случва, наистина не знам. Хората винаги ме питат и ние говорим за това като съотборници и просто казваме: "Не знаем какво се случва. Ние трябваше да се борим за повече трофеи, за по-големи титли, но просто не разбирам защо не можем да го направим", заяви Де Хеа, цитиран от "Eurosport".

През този сезон 31-годишният вратар е направил най-много спасявания във Висшата лига - 84, с 13 повече от близкия си преследвач Илан Мелие от Лийдс. Но испанецът не се радва от този факт.

"Не знам дали това е добре. Отборите създават срещу нас много моменти. Но именно затова съм тук: да се опитам да предотвратя гола, да помогна на отбора с каквото мога и през тази година нещата в това отношение вървят добре. Ралф Рангник иска да бъдем интензивни, винаги да пресираме и да бъдем с една глава над съперника", посочи Давид. А ето каква прокоба по-рано счупи Де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички