Какво е това?! Магуайър "измисли нова защита" и го спукаха от подигравки (ВИДЕО)


Какво е това?! Магуайър "измисли нова защита" и го спукаха от подигравки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3715 0

Манчестър Юнайтед записа още един - пореден разочароващ двубой през тази кампания, след като не успя да победи Саутхемптън и завърши наравно 1:1 със "светците", което е сериозен удар по амбициите на клуба да завърши в топ 4 на крайното класиране.

"Червените дяволи" поведоха с 1:0 в 21-ата минута чрез Джейдън Санчо, но резултатът бе изравнен в 48-ата чрез Че Адамс. Футболистите на Ралф Рангник се отличиха с твърде много пропуски, което им струва скъпо.

На някои моменти дори гостите от Саутхемптън имаха своите ситуации за пълен обрат. А при една от тях капитанът на Юнайтед Хари Магуайър отново си навлече подигравки със своя изява, която впоследствие набра голяма популярност в социалните мрежи.

Привържениците се шегуват, че той е измислил нова "тактика" при защита - да се брани с гръб към противника. Можете да видите комичните действия на английския централен бранител по-долу в материала.

Това не бе и най-силният мач за голямата звезда на домакините. Кристиано Роналдо се отличи с най-големия пропуск за сезона (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички