Срещите във Висшата лига може да се доиграят пред празни трибуни


Срещите във Висшата лига може да се доиграят пред празни трибуни
Снимка: Gulliver/GettyImages

3078 0

От Висшата лига обсъждат планове за действие при извънредни ситуации по отношение на игра на двубоите зад затворени врати, ако заплахата от коронавирус доведе до забрана на масови събирания.

Въпреки че лигата ще продължи да се ръководи от правителствената политика в областта на здравеопазването и няма да вземе незабавни решения, разговорите продължават, за да се гарантира, че сезонът може да бъде завършен.

Коронавирусът все още не е широко разпространен в Обединеното кралство, но мачовете в италианската Серия А са прекъснати от болестта, като шест са отложени за уикенда. Футболната асоциация трябва да вземе предвид приятелството на Англия с Италия, което трябва да се играе на 27 март на "Уембли".

От ФА са наясно, че за по-малките клубове, които разчитат на приходите от продадените билети, мачове без публика могат да предизвикат сериозни финансови проблеми. Затова е предвидена финансова помощ за тези отбори. А какъв сценарий имаше по-рано за това как Ливърпул може да не вземе шампионската титла - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички