ВИДЕО: Голямата грешка на Де Хеа, заради която всички го критикуват


ВИДЕО: Голямата грешка на Де Хеа, заради която всички го критикуват
Снимка: Getty Images/Guliver

4957 0

Манчестър Юнайтед завърши 1:1 като гост на Евертън, като "карамелите" откриха резултата рано-рано в двубоя и то след голяма грешка на Давид де Хеа. Точно заради това стражът на "червените дяволи" понася голяма доза критики.

В 3' Давид Де Хеа се канеше да вкара топката в игра, когато Доминик Калвърт-Люин ускори и успя да излезе пред него, докато вратарят замахваше. Калвърт-Люин успя да изпъне левия си крак, да срещне с него топката и да я прати във вратата зад гърба на Де Хеа.

След края на двубоя мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити вратаря и за пореден път го обяви за най-добрия в света. "Когато се забавиш да ритнеш топката, това се получава понякога. Калвърт-Люин винаги гони кълбото при такива ситуации и за съжаление днес се стигна до гол. Ние обаче реагирахме бързо и вкарахме заслужено. Де Хеа се реваншира с няколко намеси, особено когато спаси сигурен гол на Гилфи Сигурдсон. Давид е най-добрият вратар в света". Още подробности от двубоя -вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички