Манчестър Юнайтед е готов да вземе трудно решение за Давид Де Хеа


Манчестър Юнайтед е готов да вземе трудно решение за Давид Де Хеа
Снимка: Getty Images/Guliver

5089 0

Манчестър Юнайтед сериозно обмисля Давид Де Хеа да не е вечер номер 1 избор за вратар. От момента на преминаването си на "Олд Трафорд" от Атлетико през 2011 г. Де Хеа изигра 393 мача и положението му в клуба като основен страж никога не бе подлагано на съмнение.

Грешки на най-скъполатения играч на "червените дяволи" обаче струваха общо седем пропуснати гола и това може да подтикне мениджъра Оле Гунар Солскяер към трудно решение. Той имаше сложен период през миналия сезон и така и не успя да върне най-добрата си форма. Сега той продължава да допуска груби грешки, една от тях в мача срещу Евертън в неделя, след която Доминик Калвърт-Люин се разписа за "карамелите".

Фактор за него може да стане не само формата на Де Хеа, но и великолепната игра на Дийн Хендерсън за Шефилд Юнайтед. До края на март "червените дяволи" планират да проведат преговори с Хендърсън, а остатъкът от сезона ще стане един вид изпитателен срок за Де Хеа. Относно Хендерсън, той не иска да е втори номер на "Олд Трафорд" и ще се върне, само ако родният му клуб му предложи да стане номер едно. А защо легендата на Англия Дейвид Бекъм не се измъчва като гледа играта на "червените дяволи" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички