Сравниха Енцо Фернандес с бивши полузащитници на Челси


Сравниха Енцо Фернандес с бивши полузащитници на Челси
Снимка: Getty Images

1076 0

Ернан Креспо, който беше треньор на Енцо Фернандес през 2020-2021 г., когато халфът беше даден под наем от Ривър Плейт на Дефенса е Юстисия, имаше огромни похвали за настоящия играч на Челси.

" Енцо вече ме направи много щастлив през декември с победата на Аржентина на Световното първенство. Сега това е втора радост, която той ми доставя за кратко време, защото пристигна в Челси. Много съм щастлив и горд за него, защото той е много добро момче", започна той в изявления за Daily Mail.

Бившият национал на Албиселесте, който игра за Челси на два пъти (2003/2004 и 2005/2006), подчерта гъвкавостта на бившия играч на Бенфика.

" За един треньор да има играч като него, който може да играе на няколко позиции, е много важно в днешния футбол. Той може да играе на всички позиции в полузащитата и да стане един от най-добрите халфове в историята", посочи той, сравнявайки го с други халфове, които са играли на Стамфорд Бридж:

" Той е смесица от Макелеле и Лампард. Ако имате нужда от него в позицията на Макелеле, той може да го направи много добре. Но той също може да надуши гола, има добър удар извън наказателното поле, така че ако имате нужда от него зад нападателя, в ролята на Лампард или Есиен, той също може да направи това", завърши настоящият треньор на Ал Духайл, от Катар, където играе португалецът Рубен Семедо.

А ето и какво мисли Тиаго Силва за трансферите на Челси през изминалите няколко месеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички