Руи Коща за трансфера на Енцо в Челси: Няма да плачем за футболист, който не иска да остане


Руи Коща за трансфера на Енцо в Челси: Няма да плачем за футболист, който не иска да остане
Снимка: Getty Images

2088 0

Президентът на Бенфика - Руи Коща, най-накрая наруши мълчание и коментира трансфера на Енцо Фернандес в Челси, който се случи в самия край на зимния трансферен прозорец.

Коща бе категоричен, че Енцо е нямал никакво намерение да остава в португалския гранд, щом е разбрал, че от Челси имат интерес към услугите му.

"Енцо Фернандес не искаше да остава в Бенфика. Той не ни даде никакъв шанс. Дадох всичко от себе си, тъжен съм, но няма да плачем за футболист, който не иска да остане. Когато Челси се позаинтересуваха, бе невъзможно да променим решението му", каза Коща.

"В последния ден от пазара стигнахме до споразумение да продадем Енцо на Челси през лятото, но той не искаше да остане. В този момент си казах, че той не може да играе повече за Бенфика, че няма начин. Не плача за играчи, които не искат да носят нашата фланелка", добави още президентът на клуба.

В крайна сметка, Челси и Бенфика си стиснаха ръцете за сумата от 120 милиона евро, която превърна аржентинският футболист в най-скъпия полузащитник в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички