Руи Коща за трансфера на Енцо в Челси: Няма да плачем за футболист, който не иска да остане


Руи Коща за трансфера на Енцо в Челси: Няма да плачем за футболист, който не иска да остане
Снимка: Getty Images

1205 0

Президентът на Бенфика - Руи Коща, най-накрая наруши мълчание и коментира трансфера на Енцо Фернандес в Челси, който се случи в самия край на зимния трансферен прозорец.

Коща бе категоричен, че Енцо е нямал никакво намерение да остава в португалския гранд, щом е разбрал, че от Челси имат интерес към услугите му.

"Енцо Фернандес не искаше да остава в Бенфика. Той не ни даде никакъв шанс. Дадох всичко от себе си, тъжен съм, но няма да плачем за футболист, който не иска да остане. Когато Челси се позаинтересуваха, бе невъзможно да променим решението му", каза Коща.

"В последния ден от пазара стигнахме до споразумение да продадем Енцо на Челси през лятото, но той не искаше да остане. В този момент си казах, че той не може да играе повече за Бенфика, че няма начин. Не плача за играчи, които не искат да носят нашата фланелка", добави още президентът на клуба.

В крайна сметка, Челси и Бенфика си стиснаха ръцете за сумата от 120 милиона евро, която превърна аржентинският футболист в най-скъпия полузащитник в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички