Официално: Челси се разбра с Тиаго Силва, бразилецът подписа нов договор!


Официално: Челси се разбра с Тиаго Силва, бразилецът подписа нов договор!
Снимка: Getty Images

2479 0

В ранните часове на 11 февруари (събота) ръководството на Челси съобщи официално на своите фенове, че е успяло да постигне договорка с централния защитник Тиаго Силва за удължаване на договора му на "Стамфорд Бридж"!

Предишното споразумение на бразилеца изтичаше след края на сезон 2022/23, а новото ще го задържи в Лондон поне до лятото на 2024 година.

"Когато за пръв път подписах с Челси, договорът ми беше само за една година. Сега те ще станат четири... Не съм си и представял подобно нещо, но за мен е специален момент да преподпиша и да остана тук", обяви самият Силва.

*38-годишният централен защитник напусна ПСЖ в края на август 2020-та и до момента е записал 106 мача за Челси във всички турнири, в които се е отчел с 5 гола и 5 асистенции. Тиаго може да се похвали и с 3 спечелени трофея със "сините" - от Шампионска лига, Суперкупата на УЕФА и от Световното клубно първенство!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Официално: Челси представи още един нов футболист - Джими-Джей Морган (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички