"За първи път виждам такова нещо"! Тиаго Силва изумен от трансферите в Челси


"За първи път виждам такова нещо"! Тиаго Силва изумен от трансферите в Челси
Снимка: Getty Images

1810 0

Звездата на Челси - Тиаго Силва, сподели мнение отнозно сензационния трансферен прозорец, който "сините" проведоха тази зима.

Лондончани пръснаха над 310 млн. паунда, за да си осигурят 8 нови попълнения през януари. Те се сдобиха с Енцо Фернандес, Михайло Мудрик, Беноид Бадиашил, Нони Мадуеке, Мало Густо, Андрей Сантос и Давид Датро Фофана. Освен това, Жоао Феликс също премина в отбора под наем от Атлетико Мадрид.

"За първи път в цялата си кариера виждам нещо подобно. Това показва амбициите на клуба и колко много той иска да побеждава. Имахме много проблеми с контузени тази година. Много нови играчи пристигнаха и отнема време да се подготвят и да свикнат", коментира Силва пред клубния уебсайт на Челси и продължи, говорейки за новите си съотборници.

"Знаем, че не изиграваме най-добрия си сезон, но истински вярвам, че има и позитиви. Дори да не започнем добре, поне може да завършим добре. Този урок трябва да научим, да опитаме да се справим възможно най-скоро. Няма време за нас, защото Шампионска лига започва отново скоро.

Всеки трябва да е готов. Няма да бъдем на 100%, но знанията на всеки са важни в момента, за да изградим добра химия помежду си. Поел съм отговорността, разбирайки, че имаме млад отбор, който се нуждае от моята помощ. Трябва да бъда на добро физическо ниво и да се възстановя добре", допълни още той.

Ето коя легенда на лондончани Силва се опитал да върне на "Стамфорд Бридж"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички