Солскяер с лоши новини за Рашфорд


Солскяер с лоши новини за Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

1748 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че отборът трябва да е търпелив с контузията в гърба на Маркъс Рашфорд, като дори има вероятност той да пропусне остатъка от сезона. Норвежкият специалист бе запитан дали голмайсторът на тима може да бъде извън редиците до края на кампанията, като Солскяер не изключи подобен сценарий.

„Маркъс ще получи толкова време, колкото му е необходимо, за да се възстанови. Няма да рискуваме с връщането му, ако има контузия. Имаме най-добрия лекарски екип в страната и съм сигурен, че когато той се върне, ще бъде на 100 процента“ каза Солскяер.

Наставникът допълни, че Рашфорд се е оплаквал от проблеми в кръста преди мача с Уулвс, но от медицинския щаб не са реагирали. „Никога не съм поставял себе си пред отбора. Винаги поставям отбора и клуба преди всичко. Дискутирахме ситуацията с Маркъс, той се оплакваше от малък дискомфорт в кръста от двубоя с Бърнли. Това беше може би две седмици преди въпросния мач срещу Уулвс. Той мина скенер, гледаха го на монитор. Нямаше никаква контузия. Да, имаше оплаквания.“

„Говорих с него ден-два преди мача с Уулвърхемптън и му казах, че ще му дам почивка за ФА Къп. Той се чувстваше добре. Беше готов да играе поне едно полувреме, тъй като знае, че купата е важен турнир за нас. Това показва отношението на Маркъс“ допълни Солскяер.

А ето кого гласят за заместник на Рашфорд на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички