Бивш футболист на Юнайтед: Липсата на класа е причина за контузията на Рашфорд


Бивш футболист на Юнайтед: Липсата на класа е причина за контузията на Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

1999 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Инс смята, че липсата на дълбочина и достатъчно класни футболисти в състава е причина за травмата на Маркъс Рашфорд. Нападателят получи контузия в гърба няколко минути, след като се появи в игра в двубоя срещу Уулвърхемптън от 3-тия кръг на ФА Къп.

22-годишният нападател е в страхотна форма през настоящия сезон, като е голмайсторът на тима с 19 попадения и прави най-резултатната кампания в своята кариера. Рашфорд обаче е на път да пропусне днешния сблъсък с Ливърпул заради въпросната травма. Пол Инс коментира ситуацията пред „Сън“ и сподели, че Манчестър Юнайтед са станали зависими от нападателя. „Рашфорд е един малкото играчи, които бих нарекъл футболист на Юнайтед в този отбор. Той разбира историята и нивото, което трябва да имаш, за да бъдеш топ играч. Той се раздава по време на целия мач и натоварва тялото си изключително много.“

„Може би това е причината, поради която е контузен. Ливърпул и Сити могат да поведат с 2-3 гола и да извадят от игра някои от важните си играчи. Юнайтед не могат да го направят. Клубът разчита изключително много на Маркъс Рашфорд, тъй като не може да отбележи гол без него. Дали той е жертва на собствения си успех? Може да се каже, но такава е ситуацията в момента при тях“ каза Пол Инс.

А ето какво каза Солскяер за вечния враг Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички