Лошата новина за Манчестър Юнайтед преди дербито бе потвърдена


Лошата новина за Манчестър Юнайтед преди дербито бе потвърдена
Снимка: Getty Images/Gulliver

1472 0

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще пропусне днешния сблъсък срещу Ливърпул на „Анфилд“ от 23-тия кръг на Английската Висша лига твъди „ Дъ Телеграф“. Има сериозни опасения, че нападателят може да отсъства и за по-дълго.

22-годишният английски нападател получи удар в гърба по време на срещата на „червените дяволи“ срещу Уулвс от 3-тия кръг на ФА Къп в сряда и е преминал тестове, за да се установи сложността на контузията му. Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе запитан по-рано през седмицата за възможността да излезе срещу Ливърпул без голмайстора си, като норвежкият специалист потвърди, че се готви за подобен сценарий. В щаба на „червените дяволи“ вече започнаха да се притесняват и за сериозността на контузията, тъй като за отбора на Юнайтед предстои серия от важни мачове.

Маркъс Рашфорд е стартирал във всяка една среща на тима във Висшата лига, като според Солскяер той е играл контузен в последните няколко срещи. Най-мрачните прогнози гласят, че голмайсторът на „червените дяволи“ може да пропусне остатъка от сезона. А ето каква причината за контузията на Рашфорд според един от бившите играчи на Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички