Манчестър Юнайтед ще се опита да вземе нападател от Серия А


Манчестър Юнайтед ще се опита да вземе нападател от Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

2947 0

От щаба на Манчестър Юнайтед са се свързали с Милан, за да преговарят за евентуален транфер на нападателя Кжищоф Пьонтек. „Червените дяволи“ отчаяно търсят попълнение в предни позиции, след като стана ясно, че Маркъс Рашфорд ще отсъства от отбора за известно време. Английският нападател получи натъртване на гръбначната кост, което може да го извади от игра за 3 месеца.

Наставникът на „червените дяволи“ сподели, че отсъствието на Рашфорд означава, че клубът ще трябва да привлече атакуващ играч до края на трансферния прозорец. От Юнайтед вече са отправили запитване за Пьонтек, като клубът ще се опита да вземе играча под наем до края на сезона. Полският голмайстор бележеше редовно за бившия си клуб Дженоа, но изпитва трудности след трансфера си в Милан. Той има едва 5 гола в 19 мача за „росонерите“ до момента през сезона.

Очаква се миланският гранд да поиска около 35 милиона евро за своя реализатор. Един от конкурентите на Манчестър Юнайтед във Висшата лига Тотнъм също има желание да вземе поляка след дългосрочната травма на Хари Кейн.

По всичко личи обаче, че Манчестър Юнайтед отново ще се размине с трансферната си цел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички