Солскяер отчая феновете на Манчестър Юнайтед за трансферна цел №1 на тима


Солскяер отчая феновете на Манчестър Юнайтед за трансферна цел №1 на тима
Снимка: Guliver/GettyImages

4927 0

По всичко изглежда, че трансферен план №1 на Манчестър Юнайтед ще претърпи тотален крах. След като през миналата седмица изглеждаше сигурно, че Бруно Фернандеш ще се превърне в новия ас в халфовата линия на "червените дяволи", в последните дни преговорите за "зациклили", а след пресконференцията на Оле Гунар Солскяер изглежда, че този трансфер изобщо няма да се осъществи. 

Мениджърът на 20-кратните шампиони сподели, че английският гранд ще е активен в последните дни на зимния трансферен прозорец, но няма да бъдат привличани играчи с дългосрочна идея, а по-скоро за пълнене на дупките в състава с оглед на многото контузии, които има в лазарета на Манчестър Юнайтед

"Винаги искаме да направим по-силен състав. Затова и следим внимателно пазара, но в момента няма нищо официално. Ако има, вие първи ще научите. Но ситуацията е неприятна и, докато трансферният прозорец е отворен, ще търсим краткосрочни сделки, които да ни помогнат до лятото", каза Солскяер, слагайки своеобразен край на очакванията за привличане на Фернандеш.

"Целта е да вземем няколко нови футболисти, тъй като имаме доста проблеми с контузени играчи. Ако открием такива, може да се стигне до привличане под наем, а може би дори да ги купим. Но в отбора също имаме футболисти, които горят да получат своя шанс", отсече Солскяер. 

Едно обаче е сигурно - контузиите на "Олд Трафорд" могат тотално да сринат сезона на Манчестър Юнайтед, ако не се действа спешно от ръководството. Маркъс Рашфорд е аут поне за няколко месеца, а това важи и за Пол Погба, Скот МакТоминей и други важни за "чевените дяволи" футболисти. Проблемите на тима доведоха до сензационната информация, че Манчестър Юнайтед обмисля да си върне звезда, от която едва се отърва през лятото (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички