Солскяер: Имаме достатъчно защитници


Солскяер: Имаме достатъчно защитници
Снимка: Guliver/GettyImages

1455 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че отборът няма да купува нов защитник до края на настоящия трансферен прозорец. Защитата на „червените дяволи“ отнесе редица критики за представянето си в първите два мача от Висшата лига срещу Кристъл Палас и Брайтън, в които отнесе 5 гола.

Норвежкият наставник знае, че тимът се нуждае от нов централен бранител, но въпреки критиките и съветите от страна на някои от бившите му съотборници, няма намерение да взима нов футболист на тази позиция. „Имаме много защитници и пуснах в игра Ерик Баи да засили отбраната след пробивите на Леандро Тросар и Нийл Мопе. Тъй че според мен имаме достатъчно добри централни защитници в момента. Когато допускаш голове и положения пред вратата си, трябва да погледнеш две неща – състоянието на отбора и индивидуалните грешки. Не сме в най-добрата си форма. Изоставаме малко с подготовката и мисля, че днес видяхме по-скоро структурни грешки, отколкото индивидуални. Смятам, че Виктор Линдельоф се справи добре днес“, заяви Оле Гунар Солскяер.

Въпреки че Солскяер е доволен от защитниците, с които разполага, той не остана очарован от начина, по който те се отбраняваха срещу Брайтън. За Манчестър Юнайтед предстои ново гостуване на „чайките“ в сряда, но този път в мач от 4-тия кръг на Карабао къп. А ето какво трябва да промени Мейсън Грийнууд според Солскяер, за да бъде топ нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички