Легенда на Юнайтед: Бих заложил на Ван де Беек вместо Погба


Легенда на Юнайтед: Бих заложил на Ван де Беек вместо Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1659 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън смята, че наставникът на тима Оле Гунар Солскяер трябва да залага на новото попълнение Дони ван де Беек вместо на Пол Погба в центъра на халфовата линия. С идването на холандеца на „Олд Трафорд“ опциите в центъра на терена за „червените дяволи“ се увеличиха и това създава главоблъсканици за треньора на тима.

Световният шампион Погба завърши миналия сезон по силен начин, но не успя да се представи на ниво в откриващия двубой за Манчестър Юнайтед срещу Кристъл Палас преди седмица. Брайън Робсън смята, че Ван де Беек предлага повече разнообразие в центъра на терена и затова би оставил на пейката 27-годишния французин за сметка на бившия футболист на Аякс. „Бих предпочел да започна с Фернандеш, Матич и Ван де Беек в центъра на халфовата линия и бих изчакал да видя как ще се сработят. Имаме Скот МакТоминей и Фред, които могат да играят в тази по-задна позиция. Пол Погба започна сезона слабо, въпреки че завърши по добър начин предната кампания. Дали е възможно Погба, Фернандеш и Ван де Беек да играят заедно на терена? Само времето ще покаже“, заяви Робсън пред ‘talkSPORT’.

В утрешния ден играчите на Оле Гунар Солскяер ще трябва да се реваншират за слабия си старт на сезона в гостуването на Брайтън. А ето какво предупреждение отправи норвежкият специалист преди срещата от Висшата лига срещу „чайките“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички