Фернандеш: Във футбола трябва да вкарваш, а не да целиш гредите


Фернандеш: Във футбола трябва да вкарваш, а не да целиш гредите
Снимка: Getty Images/Guliver

1480 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш бе крайно доволен от факта,че неговият тим успя да измъкне победата срещу Брайтън по-рано днес. „Червените дяволи“ достигнаха до успех с 3:2 след гол от дузпа именно на португалеца дълбоко в добавеното време на втората част.

Тимът на Оле Гунар Солскяер беше далеч от най-доброто си ниво, след като допусна много положения пред вратата си. Играчите на Брайтън можеха да отбележат много повече попадения, но имаха малшанса да уцелят гредата цели 5 пъти в срещата. След мача Бруно Фернандеш реши да сложи още сол в раната на „чайките“. „Оставихме им изключително много пространство, не бяхме агресивни и им позволихме да вкарат два гола. Трябваше да се справим много по-добре. Брайтън играха много добре, но това може би се дължи на факта, че не бяхме достатъчно агресивни. Трябва да печелим повече топки, да натискаме повече, да не губим влиянието на топката. Може би те заслужаваха повече, но във футбола трябва да вкараш, а не да целиш гредите“, заяви Бруно Фернандеш след края на двубоя.

С победата днес Манчестър Юнайтед записа първи точки във Висшата лига през новия сезон. А ето какво още се случи в срещата между „червените дяволи“ и Брайтън по-рано днес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички