Солскяер посочи какво трябва да промени Грийнууд в играта си, за да е топ нападател


Солскяер посочи какво трябва да промени Грийнууд в играта си, за да е топ нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1672 0

Мениджърът на Манчестър Юнйатед Оле Гунар Солскяер заяви, че Мейсън Грийнууд трябва да подобри играта си с глава, ако иска да стане класичеки номер 9 за Манчестър Юнайтед.

"Той направи фантастичен сезон миналата година. Важно бе както за него, така и за Маркъс да вкарат голове срещу Лутън. Винаги е такъв случаят при нападателите –те се нуждаят от връщане на самочувствието и усещането за вкарване. Щастлив съм от това, той просто трябва да си върне физическата кондиция и острота. Той може да атакува и през центъра. Без съмнение Мейсън ще подобри играта си, а той вече показва толкова много – играе чудесно и с двата крака, може да атакува от фланговете и през центъра. За да стане обаче номер 9, той трябва да подобри играта си с глава – непрекъснато му го казвам, и ако го стори, ще бъде страхотно“, започна норвежецът за клубния сайт.

Запитан относно бъдещето на Джеси Лингард, който е спряган за трансфер в Тотнъм, Солскяр избяга от темата и акцентира върху представянето му при победата на „Кенилуърт Роуд“. „Той се справи добре. Приближава се до гола и беше много активен днес. Доволен съм от него“. Дийн Хендерсън пък дебютира под рамката за първия тим и Солскяр похвали стража, който се отчете с чудесно спасяване след опасен изстрел с глава на Том Локиър.

В същото време Патрис Евра остро разкритикува трансферната политика на Манчестър Юнайтед, като посочи къде "дяволите" грешат (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички