Солскяер: Работата ми не е да правя щастливи играчите на Юнайтед


Солскяер: Работата ми не е да правя щастливи играчите на Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

6159 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не е негово задължение футболистите на отбора да бъдат щастливи, след като редица играчи в тима се подготвят за кампания, в която изявите им на терена ще бъдат лимитирани. Изказването на норвежеца дойде във връзка с прекалено многото футболисти в състава, след като Юнайтед така и не успя да продаде някои от ненужните си играчи.

След като Солскяер вече има изградена стартова единайсеторка, която започна повечето от срещите след подновяването на футбола в Англия през юни, много от футболистите на Манчестър Юнайтед ще трябва да се задоволят с място на резервната скамейка през този сезон, а други пък въобще няма да попадат в групата за мачовете. „Знаете, че играчите са щастливи, когато играят добре и печелят мачовете си. Аз също се радвам в тези случаи, но работата ми не е да правя щастливи играчите на Манчестър Юнайтед. Задължението ми е да избирам футболистите, които са ми нужни за необходимия резултат. За тях е важно да бъдат здрави и да са готови да бъдат повикани“, заяви Оле Гунар Солскяер преди гостуването на неговия тим срещу Брайтън.

Манчестър Юнайтед разполага с доста играчи, които не попадат в плановете на треньора. Фил Джоунс все още е в отбора, а Маркос Рохо е друг от футболистите, които „червените дяволи“ се опитват да продадат. Андреас Перейра, Джеси Лингард и Серхио Ромеро също са извън сметките на Солскяер, но продължават да са на „Олд Трафорд“. А ето какво трябва да подобри един от младите играчи в тима, за да стане топ нападател според Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички