СНИМКИ: Арестуваха фен на Манчестър Юнайтед за отвратителна гавра с Ливърпул във финала на ФА Къп


СНИМКИ: Арестуваха фен на Манчестър Юнайтед за отвратителна гавра с Ливърпул във финала на ФА Къп
Снимка: GettyImages

4816 0

Фен на Манчестър Юнайтед е бил арестуван, след като реши да "блесне" с отвратителна проява по време на финала от ФА Къп на своя тим срещу Манчестър Сити в събота, спечелен от "гражданите" с 2:1.

Ужасна подигравка

Привърженик на символичните гости бе забелязан с фланелка с подигравателна щампа, свързана с една от най-големите трагедии в историята на футбола, при която загиват 97 привърженици на вечния съперник на Юнайтед - Ливърпул

96 запалянковци губят живота си през 1989 по време на мач между Нотингам и Ливърпул на "Хилзбъро". Малко по-късно броят им нараства до 97.

Реакцията

По време на съботния двубой в социалните мрежи се появи снимка на въпросния фен, носещ тениска, гласяща "97 не са достатъчни". Ужасната му постъпка бързо обиколи интернет, а доброволци помогнаха за разкриването на самоличността на деятеля. Малко по-късно той е бил арестуван, а за своеволията му го грози сериозно наказание от глоба, съд и лишаване от право за посещение на спортни събития.

Какво беше мнението за самия двубой на наставника на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички