Тен Хаг: Бяхме конкурентни на Сити, изиграхме брилянтен сезон


Тен Хаг: Бяхме конкурентни на Сити, изиграхме брилянтен сезон
Снимка: Getty Images

3081 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг прие с достойнство загубата на своя тим във финала за ФА Къп. Той похвали шампиона Манчестър Сити и обяви, че вече има идеи как да подобри "червените дяволи".

"Първо, искам да поздравя Сити за спечелването на ФА Къп. Беше оспорвано, играхме много конкурентно и много добре организирано. Не им позволихме да създават много шансове от открита игра, а те са вероятно най-добрият отбор в света в момента. Отвърнахме на удара след бърз гол и мисля, че сме единственият тим в света, който е способен да отвърне на този тим на Сити. Бях доволен от представянето на моя отбор", заяви Тен Хаг, цитиран от "Manchester Evening News".

"Имам само един план: да подобря този клуб и този отбор. Ще се боря за това. Имам своите идеи и вече казах на клуба какво трябва да направим по въпроса. Но трябва да работя с моя персонал, с моите играчи, за да бъда по-добър през следващия сезон.

Мисля, че в този момент не искам да обсъждам собствеността на клуба. Трябва да бъдем тихи, да анализираме сезона, да навлезем в дълбочина, да направим правилните изводи и след това да предприемем действия, за това става дума", продължи нидерландецът.

"Сега сезонът приключи, като цяло заключението е, че изиграхме брилянтен сезон. Не става дума за привличането на нови играчи. Става въпрос за това, че работим през целия сезон и ден след ден, за да развиваме отбора, да прогресираме.

Много съм горд откъде тръгнахме и докъде стигнахме спрямо началото на сезона. Спомнете си Брентфорд и "Етихад". Сега показахме срещу Сити, че домакинската победа не беше случайна и в друг ден бихме могли да спечелим този мач", завърши мениджърът на "дяволите". А ето какво каза Хосеп Гуардиола след успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички