Сбърка ли? Легенда на Арсенал съзря голяма грешка на Ерик тен Хаг във финала срещу Манчестър Сити


Сбърка ли? Легенда на Арсенал съзря голяма грешка на Ерик тен Хаг във финала срещу Манчестър Сити
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

6861 0

Легендата на Арсенал - Иън Райт, отчете сериозна, според него, грешка на треньора на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, във финала на ФА Къп срещу Манчестър Сити събота, спечелен от "гражданите" с 2:1.

Финалът

Възпитаниците на Пеп Гуардиола са изправени пред спечелването на требъл, след като надвиха градския си съперник на "Уембли". Точен за "небесносините" на два пъти беше Илкай Гюндоган, а за символичните гости - Бруно Фернандеш от дузпа.

Грешката на Тен Хаг

Бившият нападател сподели мнение, че наставникът на Юнайтед е трябвало да нареди сред стартовите си 11 една от сензациите на сезона в Англия Алехандро Гарначо. Младокът влезе през второто полувреме и отново се понрави с добри изяви.

Вместо с него, нидерландският специалист започна срещата с трима в нападение в лицата на Маркъс Рашфорд, Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо, които обаче не съумяха да затруднят особено противниковите бранители.

"Мисля, че Манчестър Сити просто бяха много ефективни. Смятам, че трябваше да видим повече от Манчестър Юнайтед. Подобриха се след влизането на Гарначо и определено, според мен, трябваше да стартира мача. Той доказа, че носи малко повече решителност у себе си. Освен това, Манчестър Сити контролираха наистина всичко", заяви Райт пред "ITV". 

Какво мнение след мача сподели и самият Ерик тен Хаг?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички