Случаят със счупения телефон се заплита - Кристиано Роналдо е "нагазил лука" сериозно


Случаят със счупения телефон се заплита - Кристиано Роналдо е "нагазил лука" сериозно
Снимка: Getty Images

36807 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо забърка голям скандал с постъпката си след края на мача с Евертън, когато захвърли телефон на запалянко и го счупи. След многото критики по свой адрес, португалецът се принуди да се извини публично (ето как го направи).

Оказва се обаче, че CR7 е извадил изключително лош късмет, тъй като устройството е било на 14-годишно момче, което е с аутизъм, а това е бил първият му мач, който гледа на живо. Или поне така твърди неговата майка пред "Liverpool Echo":

"След края на мача играчите на Манчестър Юнайтед се насочиха към тунела. Бяхме точно в тази част на стадиона, а синът ми ги снимаше", започва разказа си Сара Кели, майка на Джейк Хардинг.

Докато Кристиано напускаше терена на Евертън се виждаше, че има отворена рана на единия крак, от която тече кръв. Именно това се е опитало да заснеме по-подробно детето, снишавайки себе си и своя телефон.

"Роналдо просто мина, в ужасно, ужасно настроение, сграбчи телефона от ръката на сина ми и продължи да върви. Можете да видите по синината на ръката му, че имаше контакт. Не мога да повярвам, че говоря за това", добави Сара Кели, която е на мнение, че суперзвездата на световния футбол е извършил нападение над Джейк Хардинг.

"Плачех, бях шокирана. Джейк също - той е аутист, така че не успя да разбере какво действително се случи, докато не се прибрахме у дома. Много е разстроен и изобщо не иска да ходи на мачове вече. Това беше първият, на който отива и стана това...", продължава разказа си жената.

"Денят беше наистина чудесен до този момент. Всичко това напълно развали преживяното и остави лош вкус в устата. Разбирам Джейк да махаше към лицето му, но ръката му не беше изобщо близо до него. Беше клекнал и се опитваше да снима по-отблизо раната на крака му. Той е момче с аутизъм и беше нападнат от футболист, така виждам аз нещата като майка", завърши Кели.

Полицията в Ливърпул пък вече потвърди, че води разследване за предполагаемо нападение!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички