Алфонсо Дейвис шокиран : Как Магуайър е капитан, а Роналдо не е?


Алфонсо Дейвис шокиран : Как Магуайър е капитан, а Роналдо не е?
Снимка: Getty Images

1710 0

Футболистът на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис недоумява, че Хари Магуайър е предпочетен за капитан на Манчестър Юнайтед пред Кристиано Роналдо.

Канадският национал смята, че петкратният носител на "Златната топка" трябва да получи лентата, наричайки го един от най-великите състезатели в историята.

"Можете ли да си представите? Ти си Роналдо, един от най-добрите играчи във футбола. А как се казва капитанът ти? Хари Магуайър. Не отричам качествата му, но Кристиано трябва да е на негово място", каза той. 

През този сезон защитникът бе подложен на ожесточени критики от страна на привържениците след изявите си за "червените дяволи".

Медиите на Острова твърдяха, че мениджърът Ралф Рангник е на път да отнеме капитанската лента от Магуайър и да я връчи на португалската звезда. Германецът обаче отхвърли такъв вариант.

Предстоящото лято ще е ключово за гранда от Манчестър, тъй като клубът ще трябва да назначи нов наставник за постоянно. Поради тази причина в тима вече работят усилено по обновяването на състава.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички