Обвиниха Кристиано Роналдо, че е строшил телефона на фен, разследват случая (ВИДЕО)


Обвиниха Кристиано Роналдо, че е строшил телефона на фен, разследват случая (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3650 0

Видео на Кристиано Роналдо как разбива предмет в земята стана хит в социалните мрежи, след като Манчестър Юнайтед загуби като гост на Евертън с 1:0. Притеснителен е фактът, че въпросният предмет изглежда като смартфон, а от информацията до момента не става ясно дали това е личното устройство на легендата или е на фен.

37-годишният португалец бе заснет как си проправя път към тунела на "Гудисън Парк", докато в един момент нервите на Роналдо не избухват и забива с дясната си ръка джаджата в бетона. Суперзвездата и съотборниците му бяха освирквани и дразнени, докато те се прибираха унили към съблекалните. В ръката на нападателя беше забелязана и едната му предпазна кора, която го опази, въпреки лошата рана получена в двубоя. От ръководството на "червените дяволи" заявиха пред Mirror Football , че не желаят да коментират инцидента преди да установят случилото се в подробности.

Тимът от Манчестър остана на седма позиция след поражението и изостава с 3 точки на петия – Арсенал, който изненадващо загуби домакинството си на Брайтън. Домакините от Ливърпул остават на 17-а позиция с 4 точки от зоната на изпадащите. "Карамелите" се наложиха с гол на 21-годишния Гордън, като ударът му се отрази в капитана Хари Магуайър, който така или иначе търпи куп критики в последно време.

А ето част от исканията, които предявява евентуалният нов треньор на "червените дяволи"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички