Дълъг е списъкът с искания на Тен Хаг, за да поеме Манчестър Юнайтед


Дълъг е списъкът с искания на Тен Хаг, за да поеме Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

6350 0

Разговорите между Манчестър Юнайтед и нидерландеца Ерик тен Хаг за треньорския пост в клуба продължават. Мениджърът на Аякс обаче има дълъг списък с искания.

За момента двете страни не са си стиснали ръцете окончателно, но шансовете това да се случи остават високи. 52-годишният специалист иска да има основната дума при привличането на играчи, както и напускането на футболисти. Смята се, че дори си е набелязал футболисти на „червените дяволи“, които иска още това лято да бъдат продадени или освободени, информира нидерландският журналист Фриек Йансен.

„Тази седмица говорих с няколко души близки до Тен Хаг, както и със самия него. Информацията, която получих е, че той е готов да се присъедини към отбора на Острова само и единствено, когато му бъде обещано, че исканията му ще бъдат спазени“, съобщи Йенсен.

Привържениците на Манчестър Юнайтед не пропуснаха да споделят в социалните мрежи, че са доволни от начина, по който се развиват преговорите. Те смятат, че любимият им отбор се нуждае точно от такъв мениджър, който наистина иска да има контрол над нещата около клуба.

Името на Ерик тен Хаг се свързва с отбора от Острова още от лятото на 2021 година. Ако се стигне до договорка, той ще наследи Ралф Рангник като мениджър. Ето как обаче ще продължи да допринася немският специалист за клуба след края на този сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички