Голям скандал в Ливърпул след мача с Челси? Алисон "изплю камъчето"


Голям скандал в Ливърпул след мача с Челси? Алисон "изплю камъчето"
Снимка: Getty Images

17065 0

Звездният вратар на Ливърпул Алисон разкри за голям спор между него и Джордан Хендерсън след равенството на мърсисайдци с Челси във вторник (4 април).

Във вторник Ливърпул и Челси изиграха страхотно дерби, но не успяха да се победят, завършвайки 0:0. Докато Челси може поне да мечтае за успех в Шампионска лига този сезон, единствената цел на Ливърпул сега за сезона е завършването в топ 4.

Свадата между Алисон и Хендерсън

След края на срещата най-различни източници съобщиха, че е имало голям скандал в съблекалнята на Ливърпул между две от водещите фигури в нея - Алисон и Джордан Хендерсън.

В крайна сметка, бразилският страж застана пред камерата на "ESPN Brasil" и коментира случилото се, заявявайки, че е имало спор, но нищо повече.

"Аз и Хендерсън сме двама души, които се борят, които дават живота си за своя отбор. А на терена няма начин да питаш "моля". Понякога изглежда, че настроението е приповдигнато, но двама души се опитват да го поправят, да се развият нещата по най-добрия начин за целия отбор", заяви категорично Алисон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трима футболисти на Ливърпул си тръгват през лятото?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички