"Доста типично за нас" - горещият коментар на Юрген Клоп след Ливърпул 2:2 Арсенал


"Доста типично за нас" - горещият коментар на Юрген Клоп след Ливърпул 2:2 Арсенал
Снимка: Getty Images

4540 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, не бе особено впечатлен след 2:2 с Арсенал, но бе категоричен, че неговият отбор си е заслужил точката и ако не са били пропуските - неговите подопечни са щели да се справят далеч по-добре!

"Това беше типичен мач за нас през този сезон - мачът беше отворен за Арсенал, напълно отворен, а те вкараха от първата възможност, която се откри пред тях. Малко след това отбелязаха и втори гол. Очевидно е, че реагирахме добре след това", изтъкна Клоп след двубоя в коментар пред "Sky Sports".

"В края мачът стана забележителен. Не знам как не спечелихме днес, на фона на всички ситуации, които създадохме... В крайна сметка, спечелихме точка, но все пак - след два гола изоставане, реагирахме добре и това е положителното", подчерта треньорът на Ливърпул.

"Но, моите чувства са по средата. Нямам проблем с това, че завършихме наравно. За Арсенал точката е много важна, защото - ако правиш равни в такива мачове - имаш добър шанс да станеш шампион. Не може винаги да бъдеш супер, супер, супер убедителен. Те (б.р. - Арсенал) изиграха добър мач, но мисля, че биха се съгласили, че можеха и може би трябваше да загубят днес. Това не се случи, така че - спечелената точка е по-добра за тях, отколкото за нас", каза още Клоп.

"На полувремето си казахме - "ОК, този мач не е свършил, а може би дори не е започнал. Атмосферата на "Анфийлд" беше сензационна, но тогава изпуснахме дузпа. Все пак - вкарахме изравнителен гол в точния момент. Изведнъж се оказа, че развоят на мача е нашите ръце. В крайна сметка - заслужавахме поне точката", изтъкна Клоп, а за финал добави:

"Ако Ибу (б.р. - Ибрахима Конате) беше използвал главата си, топката щеше да попадне под гредата. Значи - гол! Може би се подхлъзна. Пред него имаше шанс, беше точно пред него. Имахме своите моменти, имахме своите шансове, но - не завършихме ситуацииите си. Доста типично за нас", завърши Клоп.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички