След като загуби битката за Мудрик: Арсенал се насочва към ас на Барселона


След като загуби битката за Мудрик: Арсенал се насочва към ас на Барселона
Снимка: Getty Images

1695 0

Арсенал е готов да прати оферта към Барселона за звездата на тима - Рафиня, след като загуби битката за подписа на Михайло Мудрик, спечелена от градския съперник Челси, информира "Evening Standard".

Според изданието спортният директор на лондончани - Еду Гаспар, вече се е свързал с ръководните лица на Барса и се е интересувал от услугите на Рафиня. Съобщава се още, че "топчиите" мислят да пратят официална оферта много скоро за нападателя.

Рафиня, който акостира на "Камп Ноу" миналото лято от Лийдс за 55 милиона паунда, все още не успява да впечатли на испанска земя. Гаспар е в отлични отношения с агента на Рафиня - Деко, и според мнозина това може да помогне за евентуална сделка.

Рафиня се представяше добре за Барса при пристигането си, но "изчезна" през последните седмици. Бразилският нападател също бе критикуван за слабите си и разочароващи изяви по фланга в последно време.

Той има три гола и пет асистенции в 22 мача за "блаугранас" във всички състезания през тази кампания. Съвсем наскоро пък се появиха информации, че Шави е готов да се раздели с бразилеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шави посочи кое е най-голямото предимство на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички