Барселона ще отстъпи Депай на Атлетико, но само срещу един определен играч


Барселона ще отстъпи Депай на Атлетико, но само срещу един определен играч
Снимка: Getty Images

1453 0

От Барселона са твърдо решени да се разделят с Мемфис Депай, но само при техните условия. Нидерландският нападател се оказа ненужен при каталунците през настоящия сезон, а бе привлечен едва преди година и половина.

По-рано медиите в Испания писаха, че от Атлетико Мадрид са готови да вземат Депай, но като използват Тома Лемар в разменна сделка. Каталунците не са съгласили на този вариант и заявили, че желаният футболист от тях е Яник Караско. Шави Ернандес смята, че именно белгийското крило може да помогне на каталунския тим и не е готов на отстъпки.

Все още не са обсъждани детайли по евентуална сделка, но е ясно, че Барса няма намерение да отстъпи от своите изисквания.  В дебютния си сезон Депай отбеляза 12 гола в 28 изяви в Ла Лига , но напълно изпадна в немилост през настоящата кампания. Шави Ернандес го пусна в едва два двубоя, в които записа 116 минути. От клуба бяха съгласни дори да го пуснат в Ювентус през миналото лято и да му изплатят всичко до края на договора му.  Депай обаче отхвърли шанса и остана в испанския тим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Завръща ли се? Мемфис Депай с условие към Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички